Afhøvling af træ og trægulve er, fra tid til anden, en nødvendighed. Her fjernes en god luns af træet idet afhøvlingen arbejder sig dybt ned i træet. Med gulvafhøvling kan næsten alle typer overfladebehandling fjernes fra trægulve uanset type og stand. Dog er det en betingelse, at træet kan afhøvles, det vil sige at trægulvet skal være udført i en blød træsort som for eksempel:

  • Fyr
  • Gran
  • Lærk

eller andet tilsvarende. Såfremt træet hårdt vil det spintre når den store gulvhøvl tager fat. Ved en gulvafhøvling bearbejdes træet med klinger så skarpe som knive der er fastgjort på en valse. Når gulvhøvlen igangsættes og valsen roterer, vil knivene skrælle overfladen af selve træet.

Afhøvling eller afslibning af træ

Gulvafslibning er en anden mulighed for forbehandling af trægulve. Her afslibes gulvoverfladen blidt og nænsomt så gulvet kommer til at fremstå ‘trærent’. Det vil sige helt nøgent så der kan påføres en ny gulvbehandling med:

  • Lud
  • Lak
  • Sæbe
  • Voks
  • Olie

eller noget helt andet.

 

Gulvfirma top 10 klarer alle former for afhøvling

Er du på udkig efter en trægulv pris, eller priser på trægulve, så tag og kontakt os i Gulvfirma top 10, for vi kan hele paletten af ydelser, der får alle typer af gulve til igen at blive smukke og præsentable, og klæde og understrege dine møbler og det øvrige interiør.

Gulvfirma top10 har rigtig mange års erfaring med alle typer af gulve, og vi har også evne til at komme med en god og realistisk trægulv pris.

 

Få den helt rigtige pris på trægulv fra os

Den rigtige pris på trægulv får du ved at spørge forskellige firmaer, og vi vil naturligvis gerne være et af de firmaer, der får lov til at komme med et godt tilbud. Før vi i Gulvfirma top 10 kommer med tilbuddet vil vi gerne have lov til at besøge dig og kigge lidt nærmere på dine trægulve, så vi kan se, hvor meget, der skal gøres ved dem.  Priser på trægulve afhænger nemlig af hvor medtagne gulvene er og om det i hele taget kan betale sig og er muligt at gøre noget ved dem, eller om man hellere skal satse på at lægge et helt nyt gulv. Det er dog kun i sjældne tilfælde, at dette er påkrævet, ikke mindst fordi en afhøvling af gulvene i de fleste tilfælde kan redde gulvet.

 

Gulvfirma top 10 klarer alle former for afhøvling af trægulve

Afhøvling af gulvet fjerner også selv dybe ridser

En afhøvling af gulvet går en tand dybere ned i træet og kan på den måde sikre, at selv dybe ridser og også lak og gammel mørk fernis fjernes så det friske, lyse træ igen kommer frem i dagens lys. En pris på trægulvet kan altså sagtens være en pris på en gulvafhøvling, der er tale om, og Gulvfirma top10 er også eksperter i gulvafhøvling.

 

Få vores lave priser på trægulve

Gulvfirma top 10 kommer som nævnt gerne med fantastiske priser på trægulve, hvad enten der er tale om afslibning eller afhøvling eller helt nye gulve. Vores priser på trægulve er blandt markedets aller laveste, hvilket du vil opdage, når du lader os komme med et godt tilbud på vores priser på trægulve.

Kontakt os gerne for mere info om afhøvling og afslibning af dine trægulve. Enhver henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

 

Afhøvling – Gulvafhøvling der bearbejder træ i dybden
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Comments closed.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor