Dørtrin betegnes også fodspark, tærskler, dørtærskler, fodtrin og bundkarm er et af de mest udsatte bygningselementer i vores bolig. De udsættes for spark og slitage i højere grad end plankegulvet eller parketgulvet. Afslibning af dørtrin laves af os, dit dygtige lokale gulvfirma med stor erfaring og viden. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Kan jeg få billig afslibning af dørtrin?

Forudsat du har gulve af træ, kan ethvert gulvarbejde blive lavet af vores gulvfirma. Godt nok er vores spidskompetence gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, hvor vores erfaring, ekspertiser og kompetencer virkelig får fri udfoldelse. Trods det spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til slibning af parketgulve og plankegulve og store gulvarbejder. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, kan du forvente at få en god og brugbar løsning med garanti.

Bær din hjertenskær over dørtrinnet!

Det er skik og brug at gommen bærer bruden over dørtrinnet efter brudefærden. Her bydes bruden velkommen i gemakkerne for parrets fremtidige liv umiddelbart efter brylluppet.

Hvad forstås ved et dørtrin?

Placeringen af dørtrin er konstant den værst mulige og frembringer en god del knubs, slid og stød. Det betyder, at materialet normalt er af en hårdt træ, der kan udholde den store belastning og ubeskyttethed. Den hårdeste træsort i Danmark er eg. Så dermed er flere dørtrin lavet i egetræ. Som regel vil bebyggelsens dørtrin få den samme behandling som de tilstødende parket- eller plankegulve har. Dette skaber en harmonisk helhed og giver et rigtig fint udfald.

Dørtærskel eller bundstykke?

Et dørtrin har en hel del betegnelser, som jævnligt benyttes planløst. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lille trin i døråbningen, som i længde og bredde passer med dørens underkant. Det har en støjdæmpende effekt og har en isolerende effekt. Det giver en naturlig rumadskillelse, der bliver formålstjenlig ved rengøring, pleje og vedligeholdelse.

Hvorfor udføres dørtrin i hårde træsorter som eg?

Som nævnt, kommer dørtrin for en forrykt stor byrde. Dette gør dem sårbare og kan fordre flittigere slibning end gulve samt en holdbar overfladebehandling. I i massevis arbejder lakeres trinnene selvom plankegulvet får en anden gulvovefladen som lud, sæbe, voks eller olie

Hvorfor bliver dørtrin udhulet med tiden?

Slid og brug og mange års brug og slid af bundstykker i bløde træsorter kan blive så slidt, at de udhules på midten. Hvilket er man vidne til navnlig ved bløde træsorter som fyr, lærk og gran der har været brugt i mange generationer. meget slidte dørtrin kan som regel slibes plane, men vi noterer mange gange arbejder hvor en gulvudskiftning er bydende nødvendig.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Fodspark, bundstykker, dørtærskel og fodtrin er alle en del af selve dørkarmen. I en del nye moderne hjem har gulvene ingen dørtrin.

Fodspark eller fodtrin?

Ved at vælge trin i eg og egetræ, bruges den hårdeste træsort vi har i Danmark og Skandinavien. Dermed fås et utrolig slidstærkt trin med vældigt god holdbarhed.

Mester i opfriskning af dørtrin

Vi er mester i gulvslibning, behandling samt afslibning af dørtrin, tærskler, bordplader, trappersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit hjem og bolig.

Dørtrin
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Comments closed.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor