Fåborg er byen med de mange smukke trægulve. – Vi har altid været glade for at arbejde med trægulve i Fåborg. Byen der om nogen har rigtig gamle trægulve fra de Midtfynske skove. Typisk plankegulve som efter mange år trænger til en opfriskning med en professionel gulvmands hjælp. Her er vi en rigtig god partner og hjælper dig gerne med en snak, inspiration og udførelse af gulvafslibning og behandling af gulvene.

Gulvafslibning i Fåborg

Muligheder er der mange af når et trægulv skal fornyes med en ny gulvbehandling. Udvalget er stort og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for kreativiteten. Hvad siger du til et postkasserødt trægulv eller måske græsgrønt? Ja, du griner nok men der findes faktis et sådant i Fåborg. Fancy farver og mærkelige strukturer er muligt, det eneste du skal gøre er at kontakte os, din lokale gulvmand.

“Vi er din lokale gulvmand i Fåborg og kan hjælpe dig med svar på spørgsmål. inspiration og rådgivning i øvrigt.”

Typer af gulvbehandling

At få det rigtige overblik og kendskab til de enkelte behandlingsmuligheder kan godt være svært og derfor er det en del af vores gode gulvservice, at rådgive og vejlede dig på allerbedste vis. Gulvinspiration er en forudsætning for alle kunder som ikke har viden om hvad de skal vælge. Der er flere forskellige muligheder for at opleve det store udbud af forskellige former for gulvbehandling, herunder at besøge os i vores gulvbutik og gulvgalleri. Her kan du besøge os på alle hverdage mellem kl. 08:00 og 16:00, hvor du i ro og mag kan se forskellige gulvtyper og træsorter samt overfladebehandlinger:

  • Ludbehandling
  • Oliebehandling
  • Voksbehandling
  • Lakering

samt hvid olie, hvid lud eller hvid lak som er rigtig populært lige i tiden.

Få inspiration til dit trægulv

fåborg gulvafslibning og gulvbehandling med olie, lak, lud, sæbe og andet. Afslibning, afhøvling i Svendborg, Odense, Nyborg, Middelfart og andre steder. Gulvrenovering og gulvrestaureringDu vil her kunne finde den træsort som du har i din bolig og se hvordan det vil tage sig ud med forskellige former for overfladebehandling. Men det er også muligt at du kan se forskellige prøver i større farvehandlere og byggemarkeder, der som regel har et bredt udsnit af gulvtyper, træsorter og overfladebehandlinger at vælge imellem. Trods det at du ser en prøve i en gulvbutik eller et gulvgalleri, kan det godt snyde en del når den samme gulvbehandling påføres dit trægulv.

NOTE: Bed din gulvmand om at lave en såkaldt ‘udfaldsprøve’ på dit gulv inden opstart. Her vil du kunne danne dig et godt billede af hvordan det endelige resultat vil blive.

Bearbejdning af trægulve i Fåborg

Vi har afslebet og efterbehandlet mange trægulve i Fåborg og omegn. Ja, faktisk på hele Fyn har vi gjort trægulve fine med vores håndværk og gode gulvservice. Svendborg, Odense og andre stor byer har besøg af os, og vore dygtige gulvfolk står også klar til at hjælpe dig. Gulvafslibning er vores speciale.

Renovering af træ og trægulve i Fåborg på Fyn
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Comments closed.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor