Gulvafhøvling foretages her af dygtige lokale specialister med praktisk erfaring indenfor opfriskning af massive gulve. Trænger dit massive gulv til en gulvrenovering? Er hjælpen nær med billig afhøvling priser. Har du et gulv med skævheder eller en håbløs overflade? Vil en høvling behandlingsmåden. Ved fuldmaling eller andre beskadigelser, kan afhøvling også være en alternativ.

Hvornår anvendes en gulvafhøvling?

Skævheder og fuldmaling kan også være dele som er skyld i, at en afhøvling er uundgåelig. Ligesom bølger eller niveauforskelle i det massive bræddegulv er en problem. Her er det nødvendigt istandgøre gulvfladen med den store maskine til høvling en såkaldt ‘gulvhøvl’. Afhøvling bruges på gulve, hvor en gulvafslibning ikke kan udføres, for eksempel ved:

 • Ujævnheder og niveuforskelle
 • Bølger
 • Limrester
 • Gulvspartel
 • Hakker, huller og ridser
 • Maling
 • Fernis
 • Stærk lakering

Hvorfor en gulvafhøvling?

Høvling af massive gulve er et håndværk, hvor de lokale håndværkere må være grundig eller erfaren. Alle unøjagtigheder kan give høvlemærker i plankegulvet og niveuforskelle i træet. Gulvafhøvling stiller betydelige kvalitetskrav til håndværkeren, idet den store gulvhøvlemaskine virkelig går i gang. Der afhøvles 2 – 4 millimeter af gulvfladen, hvilket også er nødvendigt ved meget grimme og ødelagte gulve. Vi har ekspertisen og ved netop hvad man skal gøre. At høvle et plankegulv kræver blidhed, og bør ikke laves som hjemmegjort gulvarbejde. Såfremt høvlingen ikke udføres rigtig, kan det blive omstændigt og dyrt at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort afhøvling kan i givet fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en dygtig gulvmand til afhøvling af dit trægulv. Her hos os får du billig afhøvling priser, kvalitets arbejde og kort ventetid.

Afhøvling og afslibning

Efter at gulvafhøvlingen er afsluttet vil træet fremstå ru. Derfor afsluttes høvlingen med en afslibning, for at få den rette finish før gulvbehandlingen påbegyndes. Her kan plankegulvet påføres sæbe, olie, voks, lak eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Den efterfølgende gulvslipning vil være en let slibning, polering, mellemslibning, grovslibning og en finslibning. Hos os får du grundig vejledning om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. For resten er du ganske vist altid velkommen til at ringe tll os såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om afhøvling og afhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit massive gulv opfriskes?

Efter en afhøvling, afslibning og efterbehandling, bliver de fleste bræddegulve som nye. Du vil ikke kunne ane, at gulvet har været beskadiget. Bræddegulve skal altid behandles godt samt rengøres, vedligeholdes og plejes aller bedst. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den sidste mulighed. I forbindelse med vores gulvarbejde får vi en række relevante spørgsmål om gulvopgaver med mere, for eksempel:

 • Fradrag for gulvafhøvling
 • Maskiner til afhøvling
 • Gulvafslibning leje af maskine
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Leje af maskiner til afhøvling
 • Pris for høvling
 • professionel afhøvling
 • Høvling pris pr kvm

Her på siden vil vi gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Ifald du har lyst til oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe.

Ønsker du hjælp til afhøvling?

Din håndværker skal altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er muligt. Såfremt dit gulv trænger, så skriv eller ring gerne og få afhøvling pris}. Skulle du være i tvivl, kommer vi gerne forbi dig for en snak om dit bræddegulv. Vi har billig høvling priser samt kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at forny og fobedre dit gamle og slidte trægulv med en gulvafhøvling.

Gulvafhøvling
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Comments closed.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor