Gulvafslibning pris – Beregn din pris på afslibning eller se prislisten

Gulvafslibning pris der virkelig gør en forskel. Det skal være muligt for alle at få afslebet sine trægulve, uanset indkomst og andet. Derfor holder vi vore priser helt i bund så alle kan være med. Idet vi har lave faste omkostninger, ingen gæld og store lønninger, kan vi tilbyde en absolut billig gulvafslibning pris i København og andre steder i landet.

Gulvafslibning pris der virkelig gør en forskel. Se en billig gulvafslibning pris på vores gulvberegner eller prisliste.

En gulvafslibning gør din bolig flot som ny til en fornuftig pris

Trænger din bolig og trægulv til et visuelt løft, eller skal du blot igang med en generel opfriskning af din bolig? Så læs med her, for vi er de rette til at løse opgaven og hos os får du den bedste gulvafslibning pris. Vi løser en bred vifte at gulvrenovering for både private og erhverv. Vi kan blandt andet tilbyde:

 • Gulvafslibning
 • Gulvbehandling
 • Gulvafhøvling
 • Afslibning af gulve
 • Rådgivning
 • Afhøvling af gulve

 Vi har en særlig ekspertise, og bruger meget tid på rådgivning og aftalegrundlaget. Herefter er forudsætningerne til stede for et godt samarbejde og et godt resultat. Selvfølgelige til fornuftige priser hele vejen igennem.

OBS! Gør altid brug af et professionelt gulvfirma med mange års erfaring og ekspertise. Det kan være svært at vide, men ring gerne og spørg.

Professionel og god gulvafslibning pris

Gulvafslibning pris til fornuftige penge. Her er en gulvmand igang med kantslibningVælger du os til dit næste gulvafslibning sprojekt er du sikker på en professionel og kompetent indsats. Vi lytter til dine behov og ønsker inden opstart og undervejs i processen. På den måde er du sikker på at få en funktionel og flot løsning, som bare holder. At du så får en gulvafslibning pris der også holder og som er billig, gør vel ikke noget.  Kontakt os gerne for en snak om dine trægulve og hvilke muligheder der for afslibning. Alt henvendelse er naturligvis gratis og helt uforpligtende, og vi kigger gerne forbi for en opmåling og et tilbud når det passer dig. Vi er klar til at hjælpe og tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

Oplev smukke trægulve med gulvafslibning udført af en fagmand

Din Gulvmand har udført gulvafslibning og gulvafhøvling i mange mange år. Og med en gulvafslibning udført af en professionel fagmand, så får du et gammelt trægulv som vil fremstå som nyt igen. Ved at bruge os som dit gulvfirma, så er du sikker på et godt resultat og et veludført gulvarbejde.

“Vi har 25 års erfaring inden for gulvafslibning og gulvafhøvling, så der findes stort set ingen opgaver indenfor gulvrenovering som vi ikke kan klare.”

Gulvafhøvling eller gulvafslibning pris

Det kan være lidt svært at vide om det er den ene eller den anden løsning som er bedst til renovering af dit trægulve. Ved gulvrenovering skelnes der altid imellem gulvafslibning og gulvafhøvling. Vi hjælper gerne med en vurdering af om det er nødvendigt med en gulvafhøvling. Forskellen i gulvafhøvling og gulvafslibning er de maskiner som vi bruger, men vi har altid det hele med i bilen. Ved en gulvafslibning bruges der sandpapir til at fjerne den gamle overfladebehandling. Der startes med en grovkornet sandpapir som skiftes til finere og finere. Et typisk trægulv afslibes 5 gange for at få den perfekte finish. En normal gulvafslibning fjerner den gamle gulvbehandling og ca. 1 mm af selve træet. Ved en gulvafhøvling derimod fjernes 2 – 4 mm af træet hvor en høvl med mange små knive skræller overfladen af træet. I langt de fleste tilfælde kan dit trægulv nøjes med en gulvafslibning.

Efterbehandling af trægulve

Der findes mange muligheder for efterbehandling af trægulve. De mest gænge former for gulvbehandling er:

 • gulvafslibning pris der er helt uhørt billig. Gode gulvafslibning priser i københavn, Århus og OdenseOlie
 • Lak
 • Lud
 • Voks
 • Sæbe

Efterbehandling er vigtig idet den gør trægulvet smudsafvisende, slidstærk og rengøringsvenlig.

Hjælpen til gulvafslibning af dit gulv er lige her!

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til renovering af dine trægulve. Og vi rådgiver dig gerne om hvad vi mener er bedst for dit gulv. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling samt pleje af trægulve. Kontakt os gerne idag for en uforpligtende snak, og du er godt på vej til at få et rigtig flot gulv.