Gulvafslibning priser skal være rimelige, og derfor kan du med fordel benytte os. Se vores prisliste eller prisberegner, her er der virkelig fornugtige gulvafslibning priser og kort ventetid. Altid kvalitets gulvarbejde tilbydes alle kunder uanset hvor i landet du bor.

Vi gør dit trægulv stærkt og smukt som nyt med gulvafslibning

Har du et trægulv der er trist og slidt at se på? Så er det tid til en renovering. Gulvrenovering udføres med en gulvafhøvling eller gulvafslibning samt efterbehandling med:

  • Gulvafslibning priser der virkelig er konkurrencedygtig. Klik ind på vores hjemmeside og se billig gulvafslibning priser i københavnOlie
  • Voks
  • Sæbe
  • Lak

Vi har mange års erfaring med afslibning og afhøvling  af både planke-, parket- og lamelgulve. Og det er din garanti for et holdbart resultat, der er smukt, slidstærkt og holder i mange år. Ved at bruge et professionelt gulvfirma, er du sikker på at alt den gammel overfladebehandling fjernes inden den endelige gulvbehandling. Vi tager altid hensyn til gulvets beskaffenhed, herunder træsort, struktur og skævheder i gulvet. Derved får du det pæneste gulv, og den bedste finish.

“Og ikke nok med det, for hos os får du også en garanti for billige priser på gulvafslibning.”

Gulvafslibning skaber et fuldendt udtryk med en smuk gulv overflade

Efter at vi har afhøvlet eller afslebet dit trægulv er der en række muligheder for efterbehandling, som nævnt ovenfor. Disse overfladebehandlinger har hver især deres eget udtryk og æstetik, samtidig med at de beskytter overfladen og forlænger gulvets levetid. Hvilken type gulvbehandling der bør vælges afhænger af flere forskellige ting:

  • Gulvafslibning priser og kort ventetid. Her på billedet ser du en gulvslibemaskine der er igang med afslibning af et trægulv. Få en god gulvafslibning pris her hos osTrægulvets brug
  • Overfladens slidtage
  • Gulvets beskaffenhed
  • Træsort
  • Smag og behag

TIPS: Lad dig inspirere ved et besøg af en gulvkonsulent eller kig forbi en farvehandel eller et byggemarked, de har prøver på alle former for gulvbehandling. 

Hvilke muligheder og gulvafslibning priser er der?

Billige gulvafslibning priser København og omegn. Gulvarbejde udføres i hele landet, herunder jylland, fyn og sjælland.Hvilken pris du skal betale for gulvafslibning og renovering af dit trægulv afhænger af hvor meget gulv du har. Antallet af kvadratmeter er afgørende for priser i det hele taget indenfor gulvbranchen. Den bedste pris opnår du ved at kontakte en gulvmand eller et gulvfirma der professionelt udfører afslibning af trægulve. Men priser på gulvafslibning og efterbehandling af trægulve afhænger også af hvilken krav til efterbehandling du stiller. Ønsker du et elegant og eksklusivt udtryk kombineret med  en høj grad af modstands dygtighed, anbefaler vi lakering med to eller tre lag lak. Ønsker du derimod at bibeholde det naturlige look hvor åre tegninger og strukturer er fremhævet, så bør du overveje olie eller lud med eller uden hvid pigmentering.

Kontakt os gerne for at høre mere om , hvordan vi kan skabe et flot trægulv for dig til en fornuftig pris.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor