Gulvafslibning og gulvafhøvling udføres med dokumenteret ekspertise indenfor gulvteknik samt vedligeholdelse af gulve med forskellige typer overflader.

Viden og info om gulvafslibning

Gulvafslibning der opfrisker og forskønner boligens trægulve. Her på billedet ses et nyafslebet trægulv, et nærbillede af træ samt en gulvslibemaskine, en såkaldt valsesliberVi har en bred viden om gulvafslibning og udfører alle former for arbejde med trægulve. Vores professionelle håndværkere er fleksible og omhyggelige med gulvafslibning og derfor har vi altid en høj kvalitet og finish på det arbejde vi laver. Det er vigtig med en åben dialog om alt det praktiske ved gulvafslibning, men også rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af overfladebehandling. Dette betyder at vore kunder har en tryghed i hvordan arbejdet udføres og at færdigheder ligger til grund for at vore kunder bliver tilfreds.

En fornemmelse for form og design er afgørende

Det perfekte resultat af gulvafslibning får man først når det endelige arbejde er udført. Og det er vigtigt at trægulvets udseende harmonerer med interiør og design, så gulvet falder naturligt ind i helheden. Priser på gulvafslibning og efterbehandling spiller selvfølgelig også en rolle, for jo dyrere en efterbehandling du vælger jo bedre og mere holdbart et gulv får du. Og derfor er det vigtigt at få en snak med en fagmand, der kan rådgive om muligheder hvad udseende og efterbehandling angår:

Der er mulighed for:

 • Gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Her på billedet ses en rondelsliber som er igang med at mætte trægulvet med olie. Se de mane muligheder på hjemmesiden gulvfirma-top10.dkolie
 • lud
 • voks
 • sæbe
 • lak

Når udseendet er på plads udføres den sidste finpudsning så du trægulvet får en kvalitet, der kan føles fra fødderne og igennem hele kroppen.

TIPS: Det kan anbefales at gøre brug af en professionel fagmand til gulvafslibning. Gør-det-selv gulvafslibning må frarådes.

Gør brug af en solid partner indenfor gulvafslibning

Gulvafslibning og gulvafhøvling udføres med dokumenteret ekspertise indenfor gulvteknik og vedligeholdelse af gulve og forskellige overflader. Vores mange års erfaring kommer dig som kunde til gode når du vælger os til dit næste gulvprojekt.

Hvorfor skal et trægulv afslibes?

Der kan være mange årsager til at foretage slibning af gulve. Har du trægulve i den lejlighed eller hus du ejer kender du helt sikkert til at de bliver grå og kedelige med tiden. De mister deres glans, deres friske pust og de får hakker og ridser som gør dem mindre pæne. Men dette er der råd for. Slibning af gulve er relativt simpelt når man får hjælp af en god samarbejdspartner som Gulvabc.dk. Står du overfor at udskifte dine gulve, så kan du med fordel hente inspiration og købe:

 • Gulve Silvan
 • Gulve Ikea
 • Gulve Bauhaus

Disse og gulve direkte fra producenten er også en mulighed. Blandt andet fra Dinesen, Hørning Parket, Junckers og TripTrap. Vi giver dig også gerne tips og gode råd med på vejen.

Vi hjælper dig med dine gulve

Den Bette Gulvmand sørger for at hjælpe dig i alle faserne i forbindelse med slibning af gulv. Gulvafslibning pris veksler også meget fra firma til firma men hos gulvabc.dk får du altid en god konkurrencedygtig pris. Den måde det foregår på er du kontakter firmaet som enten via telefonisk rådgivning eller via personlig visit afklare dit behov. Det kan være du slet ikke behøver afslibning af gulve eller det kan være du bliver nødt til at få nye gulve. Uanset hvilken løsning I finder frem til kan gulvfirma-top10.dk hjælpe dig.

“Overlad blot alt gulvarbejdet til os. Vi flytter gerne møbler og pakker ned.”

Vi sørger for alt det praktiske ved enhver gulvafslibning

Når et trægulv afslibes så foregår det typisk i 3 etaper. Det første er afklaring af omfanget. Her ser man hvor mange m2 der skal slibes og hvor mange gange de skal slibes. Herefter kommer selve slibningen. Den foregår typisk i 3 etaper. Den første er grov slibning med groft slibepapir. Her sliber man de groveste ujævnheder væk og fjerner eventuelle hakker eller ridser. Hernæst benyttes en mellemslibning som fjerner det sidste af hakkerne og gør klar til finslibningen som er den sidste af de 3 slibninger. Denne slibning giver gulvet en glat blød overflade.

 • Gulvafslibning og afslibning af et parketgulv. Her ses en gulvafslibning igang.Trægulve
 • Vinylgulve
 • Laminatgulve
 • Gulve og Tæpper
 • Overfladebehandling der matcher rummet

Slutteligt vælger man i fællesskab en overfladebehandling der matcher omgivelserne hvori gulvet ligger. Skal det være olie, lak, sæbebehandlet og lud. Det finder man ud af i fællesskab. Husk det er den slutlige finish der giver resultatet. Der er mange fordele og ulemper ved de forskellige overflade behandlinger og derfor skal man nøje overveje hvilken man vil benytte da det kræver man starter forfra hvis man vil ændre sit valg.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor