Bearbejdning af træ og trægulve i Nyborg

Nyborg er byen med kunst og smukke trægulve. Og netop træ kan betragtes som et kunstværk, – boligens største sammenhængende flade som kunst. I Nyborg er der der mange smukke trægulve, som oprindeligt stammer fra de Midtfynske skove. Fyr og eg er de træsorter som kendetegner fyn og trægulve i Fåborg, Svendborg, Odense og alle de andre skønne steder på fyn. Vi benytter vores viden og håndværk til at gøre Fyn fin ved afslibning og opfriskning af de mange trægulve.

Gulvafslibning i Nyborg

Som gulvmand i Nyborg mødes man af det ene smukke trægulv efter det andet. I gamle dage blev råtræ fragtet til området, savet op og lagt som gulvplanker i byen. Transportvejen var højest sandsynligt med pramme fra pommeren og kære fra Midfyn.

Overfladebehandling af trægulve

gulvafslibning nyborg og omegn. Afslibning og afhøvling af trægulve i Fåborg, Middelfart, Odense og andre steder på Fyn, herunder Assens og Bogense. Gulvarbejde og gulvrenovering  til fornuftige gulvafslibning priserSom regel benyttes der den samme type overfladebehandling på alle boligens gulve, men det er naturligvis også muligt at vælge forskellige overfladebehandlinger i de forskellige rum. Dette kan give mening idet nogle typer af gulvbehandling er mere slidstærke og smudsafvisende end andre. Her tænker jeg især på en lakeret overflade i en entre, hvor man kommer ind med våde sko, sand, smuds og snavs. Her er forskellige former for behandling:

  • Hvid olie
  • Hvid lak
  • Hvid lud

hvilket er de mest benyttede former for gulvbehandling nu til dags. Men de traditionelle olie, lak, lud, sæbe eller voks finde dog stadigvæk og er et rigtig godt alternativ til det lyse og blege.

En gulvsliber i Nyborg

I vores daglige virke som gulvslibere oplever vi et rigt og varieret mix af gulvbelægningstyper, hvor træ som gulvmateriale harmonerer rigtig godt med andre former for gulvbelægninger. Det kan for eksempel være træ og marmor eller træ og klinker, som på en kontrastfyldt og strukturforskellig måde danner det perfekte mix.

Sådan bearbejdet smukke trægulve i Nyborg

Kunsten stiger i Nyborg når byens trægulve tælles med. Åretegninger, strukturer og det skønne, naturlige look kendetegner træ som et kunstværk. Prøv at tænke dig at hver en årering er et år og at de mange åretegninger og strukturer fortæller sin helt egen historie. Ring såfremt du skal have afslebet dit trægulv i Nyborg så kan vi få en snak om de mange muligheder og hvordan dit trægulv bliver endnu smukkere.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote