Odense en by med mange trægulve. – At afslibe og efterbehandle trægulve i Odense er en fornøjelse for rigtige gulvfolk. De mange smukke og massive trægulve i Odense er altid værd at arbejde med. Plankegulve, parketgulve og plankegulve der friskes op, let og enkelt, med en gulvafslibning og gulvbehandling med:

  • Olie
  • Lud
  • Lak
  • Sæbe
  • Voks

eller noget helt andet. Især hvid olie, hvid lak og hvid lud er populære behandlinger til trægulve i danske boliger og passer perfekt til dansk arkitektur, møbeldesign og boligindretning.

“En gulvindretning der understøtter træets og trægulvets herlighedsværdi er meget værd i forhold til det visuelle og boligens generelle boligindretning.” 

Gulvafslibning i Odense

odense gulvafslibning, afhøvling og gulvbehandling med olie, lak, lud, sæbe. Afslibning af trægulve i Odense og på Fyn, herunder Fåborg, Svendborg, Nyborg, Middelfart og andre.Har du brug for en dygtig gulvmand til at forny dine gamle trægulve? så er du kommet til det helt rigtige sted. En gulvmand eller et gulvfirma med erfaring er det du har brug for i bestræbelserne på at få et smukt og slidstærkt trægulv. Her er gulvservice en vigtig del til at fastslå hvilken gulvløsning der er bedst egnet til dit trægulv og din bolig. Her er gulvinspiration en vigtig ting for de kunder der ikke på forhånd har gjort sig klart hvilken form for overfladebehandling de ønsker i boligen. For udbudet af gulvbehandlinger er meget rigt og varieret i forhold til farver, nuancer og overfladestruktur.

NOTE: Vi kan være dig behjælpelig med at finde den bedste gulvbehandling for dit gulv.

Renovering af trægulve i Odense og omegn

Vi udfører gulvrenovering i alle byer på Fyn, herunder Fåborg, Svendborg og andre. Vi har netop afsluttet en opgave i Nyborg med et stort sammenhængende trægulve der blev afhøvlet, afslebet og efterbehandlet med hvid olie. Fra at være behandlet med en gammel rødbrun fernis fik gulvet ny et lyst og lækkert look, hvilket forvandlede boligen helt fantastisk. Det er svært at beskrive her, og må næsten opleves. I øvrigt udføres gulvafslibning i Middelfart, Bogense, Assens og andre steder på øen som har trægulve der kræver en kærlig hånd. Vore dygtige gulvfolk kører rundt på øen og kigger også gerne forbi dig for en snak og et rigtig godt tilbud på gulvafslibning.

Afslibning af trægulve i Odense til en billig pris
1 vote, 5.00 avg. rating (100% score)

Comments closed.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor