Svendborg med trægulve er et godt sted at være for os gulvslibere. Gamle trægulve som stammer fra de midtfynske skove. Gulvafslibning i Svenborg er vores speciale som vi tilbyde alle private, virksomheder og offentlige institutioner. Fuldslibning, mellemslibning, grovslibning og finslibning af plankegulve og parketgulve, så er det lige os. Også lamegulve afslibes og efterbehandles med:

  • Lak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks
  • Olie

eller noget helt andet efter ønske. Vi udfører alt gulvarbejde efter kundens ønsker og drømme, så gulvet får lige nøjagtig det udseende som ønsket.

Gulvafslibning i Svendborg

Mulighederne er mange når der skal vælges gulvbehandling i Svendborg. Kig forbi en større farvehandel eller et byggemarked for at få inspiration til hvilken behandling dit trægulve skal have.

” Inspiration er vigtig for at kunne skabe den rette gulvløsning. Kontakt os eller din lokale gulvmand, det er som regel gratis og helt uforplitgtende. “

Afslibning af træ og trægulve

svendborg gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvarbejde i det hele taget. Gulvbehandling med lak, lud og olie i Fåborg, Odense, Middelfart, Nyborg og andre steder på Fyn. Gulvrerenovering, gulvsliber leje, gulvslibemaskine mm.Der er ikke 2 gulvet der er ens og selv 2 træer som har stået ved siden af hinanden i en skov, kan have forskelligt ved når det bliver lagt som et trægulv. Derfor er det en del af vores service, at udføre såkaldte udfaldsprøver på dit trægulv inden at gulvafslibningen bliver sat i gang. Dette gør at du vil kunne se hvordan den valgte gulvbehandling vil tage sig ud på netop dit trægulv, og selv om det er en mindre prøve, vil du alligevel kunne danne dig så nogenlunde et realistisk overblik. Skulle du under denne proces skifte mening og vælge en anden type af gulvbehandling, så er der ikke sket den store katastrofe ved det, idet vi har alle typer gulvbehandling med i bilen.

Vi arbejder med trægulve i Svendborg

Den lokale gulvmand kommer fra os. Vi hjælper med alle former for gulvafslibning som med et trylleslag vi forny og forynge dit trægulv til det ukendelige. Uanset om du vælger den samme gulvbehandling som oprindeligt eller en helt anden, vi få blive overrasket over forskellen. Vi har netop udført et gulvarbejde i Bogense hvor der var fernis på gulvet. Her udførte vi en gulvafhøvling som på samme vis som mange andre steder. Her benyttes en stor gulvhøvl som med høvlspåner som affald skrælder overfladen af gulvet.

NOTE: Alt gulvarbejde i Fåborg, Nyborg, Odense og Middelfart er lige os. Og vi kigger gerne forbi for en snak og vurdering af dine trægulve.

Arbejde med renovering af trægulve i Svendborg og omegn
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Comments closed.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor